Onderhoud

Slide

Nieuwbouw

Er komt veel kijken u zelf een nieuw huis gaat bouwen, of een nieuwe schuur. Kijk dan zorgvuldig met welke aannemer u in zee gaat. Bij ons kiest u voor een goed doordacht plan, duidelijkheid en vooral geen gedoe tijdens het bouwen.

De bouw van een nieuwe woning of garage is altijd een spannende tijd. In de 1ste fase ontwerpt de architect uw woning. U kan ons in deze fase al betrekken in het uitwerken van passende en betaalbare oplossingen. Zo adviseren wij u bijvoorbeeld graag op het gebied van energiezuinig bouwen. U kan bijvoorbeeld kiezen voor aardwarmte, wand- of vloerverwarming.

Zodra het ontwerp klaar is maken we voor de bouw een goed doordacht plan, zodat u zich geen zorgen om hoeft te maken over gedoe en onnodige meerkosten. Indien nodig vragen wij voor u een omgevingsvergunning aan. Bij ons kunt u rekenen op een duidelijke communicatie en een helder logboek tijdens de bouw. We voelen ons verantwoordelijk, bouwen met passie en doen wat we beloven

Slide

Restaureren

Restauratie van monumenten stelt hoge eisen aan het vakmanschap van de aannemer. Wij hebben hier, met de historische binnenstad van Amsterdam, veel ervaring mee. We realiseren in goed onderling overleg met u een prachtig resultaat!