Diensten

Slide

Afbouw

De afbouw van een huis vindt plaats als het gebouw wind- en waterdicht is. Tijdens de afbouwfase wordt het gebouw afgewerkt en kunnen plafonds, scheidingswanden, verlichting, houten vloeren etc. worden aangebracht. Tevens kunnen stuc-, schilderwerk en dergelijke plaatsvinden, omdat die een beschermde omgeving vragen.

Lees Meer

Slide

Verbouwen

Een verbouwing begint bij ons met duidelijkheid krijgen over wat u wilt bereiken. Wat is voor u belangrijk? Veel licht, meer ruimte, een nieuwe indeling, bijbouw, een ruime keuken of een studeerkamer waar u stil en ongestoord kunt werken? Hoeveel wilt u maximaal uitgeven? Er zijn veel zaken waar rekening mee gehouden moet worden.
Lees Meer
Slide

Renoveren

Bij een ouder huis ontstaan nu eenmaal gebreken. Bijvoorbeeld in de dakgoot of bij het houtwerk. En meestal geldt: hoe eerder u dit oplost, hoe beter. Daarnaast ontstaan er door de nieuwe ontwikkelingen allerlei mogelijkheden waar u uw voordeel mee kunt doen. Zoals ‘het slimme isoleren’ en het aanbrengen zonnepanelen en dubbel glas.
Slide

Nieuwbouw

De bouw van een nieuwe woning of garage is altijd een spannende tijd. In de 1ste fase ontwerpt de architect uw woning. U kan ons in deze fase al betrekken in het uitwerken van passende en betaalbare oplossingen. Zo adviseren wij u bijvoorbeeld graag op het gebied van energiezuinig bouwen.

Lees Meer

Slide

Restaureren

Restauratie van monumenten stelt hoge eisen aan het vakmanschap van de aannemer. Wij hebben hier, met de historische binnenstad van Amsterdam, veel ervaring mee. We realiseren in goed onderling overleg met u een prachtig resultaat!
Lees Meer
Slide

Vergunningen

Wanneer u gaat restaureren of een monumentaal pand koopt, dan is het belangrijk het pand te laten inspecteren. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Een bouwhistorisch onderzoek en een restauratieplan zijn veelal ook een voorwaarde voor het verkrijgen van de omgevingsvergunning.
Lees Meer